BLOG

Posledním focením minulého týdne byli Němečtí krátkosrstí ohaři Casie z Edmaru a strakatou Dina z Edmaru.

Ten pocit, když přijedete na focení, které původně mělo být na sněhu a druhý den začne sněžit. Takže jsem se vydala fotit opět Welshe do hřebčína Calard.

Ohaři - Leden

19.01.2023

Společně s focením v hřebčíně Calard jsem měla také možnost nafotit jejich krásné německé krátkosrsté ohaře Casie z Edmaru a strakatou Dinu z Edmaru.

Dalším lednovým focením byla návštěva hřebčína Calard, který chová velšské koby. Hlavní hvězdou byl hřebec Danaway The Fox, který se v letošním roce bude ucházet o uchovnění.

Kadov - Leden

03.01.2023

Původně jsem chtěla navštívit Kadov ještě v prosinci, bohužel chřipky nám to nedovolily. Tentorkát jsem kromě koňských modelů fotila také psí modely Habiellu, bernského honiče a Almu plemena Porcelain.

Tentokrát jsem byla pozvána na trochu netradiční focení a to na focení koček. Možná, že je budete znát z mých předchozích focení. Je až neuvěřitelné, jak fotogenické jsou.

Předposledním focením na sněhu, než ještě sleze bylo focení v Milínově. Fotit jsem měla Violina plemene PRE a kladrubáka Yettiho. Focení se celkem vyvedlo, aby taky ne v takové společnosti :)

Také mne pozvali na focení do Plzence, kde jsem kdysi měla ustájeno. Využili jsme také focení na sněhu hříběte a minihorse klisničky.

Konečně nám nasněžilo, tak mne pozvali fotit do stáje ve Štěnovicích, kde je naprosto ideální prostředí na focení sněhem umocněné. Požadavkem bylo rodinné focení s koňmi i bez a pak několik fotek samostatných koní.

Před nedávnem mne oslovila má dlouholetá kamarádka, zda bych ji nenafotila její fenku Welsh corgi cardigan Rózu. Na toto focení jsem se těšila, protože pro toto plemeno mám obvzlášť slabost.