BLOG

Nedávno mne také oslovila kamarádka zda bych ji neudělala několik fotek chovné fenky ACD, které by mohla použít na chovný leták.

V červenci jsem byla pozvána na netradiční focení dětského tábora s koňmi v areálu JK Dominika. Požadavek byl jasný, aby každé dítko mělo fotku se svým oblíbeným koníkem. Což nebylo až tak těžké, protože tolika krásných princezen v šatech s krásnými koňmi jsem najednou ještě nefotila. Navíc také nafotit zapřahání a nějaké fotky jednotlivých koní.

Ku příležitosti vyzvednutí plemenného hřebce na připuštění mých klisen jsem byla opět fotit v hřebčíně Viklan Kadov. Hlavními hvězdami hledáčku byly letošní hříbátka :)

Měla jsem tu čest fotografovat dva krásné Bíglíky Olivera z Hájenky Hůrka a Dafy

Zoo Plzeň

08.05.2023

Další návštěva Zoo na sebe nedala dlouho čekat a přece nenechám foťák doma, že? :)

Poslední neděli v dubnu se konaly na Halter Valley první hobby parkurové závody. To jsem nemohla zmeškat. Fotografie z první a druhé soutěže.

ZOO Plzeň

12.04.2023

Dnes jsme se s dětmi vydali do ZOO Plzeň, krásná podívaná :)

V Kadově se narodilo hříbátko, tak jej bylo nutno nafotit :)

Ve čtvrtek před Velikonoci jsem byla pozvána na tradiční svod klisen Shetland pony. A ačkoliv každoročně je počasí opravdu ošklivé - zima a déšť, pro letošek naopak ostré slunce. Co vám budu vykládat, opět pěkná foto-výzva :)

V neděli 26.2. jsem byla pozvána do Zemského hřebčince v Písku, abych nafotila již tradiční akci: Předvýběr a licentace plemenných hřebců sheltand pony, hafling, welsh pony a český sportovní pony. Akce to byla skvělá s velkou účastí krásných hřebců, kteří se fotili jedna radost. Nepřítelem této akce bylo trochu počasí, mimo to, že byla strašná...