BLOG

V Kadově se narodilo hříbátko, tak jej bylo nutno nafotit :)

Ve čtvrtek před Velikonoci jsem byla pozvána na tradiční svod klisen Shetland pony. A ačkoliv každoročně je počasí opravdu ošklivé - zima a déšť, pro letošek naopak ostré slunce. Co vám budu vykládat, opět pěkná foto-výzva :)

V neděli 26.2. jsem byla pozvána do Zemského hřebčince v Písku, abych nafotila již tradiční akci: Předvýběr a licentace plemenných hřebců sheltand pony, hafling, welsh pony a český sportovní pony. Akce to byla skvělá s velkou účastí krásných hřebců, kteří se fotili jedna radost. Nepřítelem této akce bylo trochu počasí, mimo to, že byla strašná...

Posledním focením minulého týdne byli Němečtí krátkosrstí ohaři Casie z Edmaru a strakatou Dina z Edmaru.

Ten pocit, když přijedete na focení, které původně mělo být na sněhu a druhý den začne sněžit. Takže jsem se vydala fotit opět Welshe do hřebčína Calard.

Ohaři - Leden

19.01.2023

Společně s focením v hřebčíně Calard jsem měla také možnost nafotit jejich krásné německé krátkosrsté ohaře Casie z Edmaru a strakatou Dinu z Edmaru.

Dalším lednovým focením byla návštěva hřebčína Calard, který chová velšské koby. Hlavní hvězdou byl hřebec Danaway The Fox, který se v letošním roce bude ucházet o uchovnění.

Kadov - Leden

03.01.2023

Původně jsem chtěla navštívit Kadov ještě v prosinci, bohužel chřipky nám to nedovolily. Tentorkát jsem kromě koňských modelů fotila také psí modely Habiellu, bernského honiče a Almu plemena Porcelain.

Tentokrát jsem byla pozvána na trochu netradiční focení a to na focení koček. Možná, že je budete znát z mých předchozích focení. Je až neuvěřitelné, jak fotogenické jsou.

Předposledním focením na sněhu, než ještě sleze bylo focení v Milínově. Fotit jsem měla Violina plemene PRE a kladrubáka Yettiho. Focení se celkem vyvedlo, aby taky ne v takové společnosti :)